25 Mayıs 2015 Pazartesi

Seni çok ozleyegiz canım babammmm :(((

Ruhum yorgun, kırgın... Bedenim yorgun, dökük... Duygularım karman corman... Bir agliyorum, bir gülüyorum yaşadığım acıyı unutarak... Dengesiz bir ruh halindeyim...
Hepimiz yakinlarimizi kaybettik, belki yakın belki uzak. Ama anne, baba çok farkliymis. Biliyorum belki daha acısını yasayan da var; evlat acısı, kardeş acısı... Ben baba acısını tattim geçen cuma Miraç Kandilinde. Onun içindir farkliymis demem... O diğer ağzıma bile almak istemediğim acıları Allahım kimseye yasatmasin. Ama çok kederliyim... Evet daha bir hafta oldu, yeni diyeceksiniz, ama 6 aydır aynı acıyla boğuşuyor kalbim:(( Babam o kadar dolu dolu varmis ki hayatimizda, onun siluyeti sürekli gözümün önünde geziniyor... Onu çok özledim şimdiden. Dilerim ki tanrım en sevdiklerinizi vakitsiz, aniden almasin elinizden... Ben yine gülüyorum,  geziyorum, sohbet ediyorum, bu aralar herkesin de ezberden söylediği gibi "Hayat devam ediyor Ekin", hayat devam ediyor... Ama nasıl... Bir hüzün kuşu geldi oturdu kalbin en derinine yerleşti. Ne zaman gulsem, aninda o gülücük donuveriyor dudaklarimda. Biliyorum o asla böyle olmasini istemezdi, hayattan zevk almayı o öğretti bize. Ama olmuyor işte sanırım misafir olarak aldığım hüzün kuşu, gönlümün daimi ev sahibi oldu. 

Şimdilerde diyorum ki, ne kadar mutlu, huzurlu bir hayatimiz varmış. Ne kadar saçma şeyleri takmisiz kafamiza gereksiz sinirlenmis, gereksiz tartismisiz... Sudan sebeplerden kirmayin birbirinizi, unutun gitsin, affedin... Çünkü bir sonraki güne uyandığınızda hersey için çok geç olabilir. O zaman zaten hersey anlamsizlasiyor...

Sen çok iyi bir eş,  çok iyi bir baba,çok iyi bir dost, çok iyi bir insan oldun canım babammm. SENİ ÇOOOK SEVİYORUM...






1950- ....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

14 yorum:

  1. :((( çok üzgünüm allah nur içinde yatırsın, mekanı cennet olsun..
    böyle zamanlarda kelimeler dizilir ya boğaza öyle oldum:(
    sabırlar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sebuşcum😞 Ne diyebilirim ki benim de diziliyor, ancak bu kadar yszabildim...

      Sil
  2. Mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusun babacığın ne diyebilirim çok zor Allah sabır versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sağolun. Allah sizlerin anne, , babalarına uzun ömürler versin...

      Sil
  3. Ekin ablacım tekrar başın sağolsun Rabbim sana ve ailene ömür versin.Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

    YanıtlaSil
  4. Allah geri kalanlara uzun ömürler versin. İyiler malesef hep erken giderlermiş. Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, gerçekten iyiler önce gidiyormuş, Türkiye'nin heryerindeki sevenleri ssgolsunlar Antalyaya toplandı. Teselli ediyor mu, hayir etmiyor :(( Bu cümleleri yazdigima hsla inanamiyorum:( Allah en sevdiklerinize uzun ömürler versin, sevgiler

      Sil
  5. Ekincim basın sağolsun canım mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. Geçtiğimiz Pazar tam bir sene oldu babam gideli acısı hiç dinmeyecek ama elimizden hiçbir şey gelmiyor ki canım . Dualara sığınmaktan başka bir şey yapamıyoruz. Allah sana da annene de varsa kardeşlerine de sabır versin. Çok zor bir dönem biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Mayıs ayını uğursuz ilan etmiştim kendimce. Bak sana da hiç iyi gelmedi bu ay. Canım benim sil gözünün yasini artık ve çocuklarına eşine sarıl. O yattıkca Allâh onlarà ve sana ömür versin.
    Öpüyorum seni....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülyacim, biliyorum kaybettiğini canım. Evet mayis abla gerçekten uğursuz geçti; babam, Cihan Abla, Fisun... Bizim bilmediğimiz niceleri. Hayat boyleymis, hep laylaylom değilmiş, huzur mutluluk ailenmis sadece...Allah babacigini da nur içinde yatirsin canım. Elimden geleni yapiyorum merak etme arkadaşım.

      Sil
  6. ekinim,güçlü arkadaşım benim tekrardan başın sağolsun :( sen güçlü ol ki sana ihtiyacı olanlara da güç ver. Ben babamı kaybedeli tam 13 yıl oldu acısı hep içimde çok özlüyorum ama hayat öyle ya da böyle bizler için devam ediyor.

    YanıtlaSil
  7. Biliyorum canım ilk kaybeden ben degilim ama aramizdaki duygusal bağ çok kuvvetliydi sesi kulaklarimda cinliyor hala... Allah hepsini yerinde rahat ettirsin Sehercim.

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Reyhane, sevgiler.

      Sil