21 Temmuz 2014 Pazartesi

Kavanoz ne garip bir isim :))

Şimdi kavanoz yazarkenken ne tuhaf ne garip bir isim nereden bulmuşlar neden koymuşlar bilemedim:D
Neyse geyik yapmadan konuya gireyim, bu kavanozlar da Antalyada ev alan arkadaşıma hediye seve seve kullansın...
Günler oldu fotoları cekeli ama tatildeyken olmuyor bazı şeyler,  tatil dedigin yorgunluk kardeşim:) Tatlı yorgunluk da deseler, çocuklarla tatil gercekten yorucu. Simdiye kadar annemde tatildeydim şimdi ise Laraya esimin ailesinin yanına tatile geçiyorum bir taşınma da oraya gerçekleşecek, orada internet buyuk ihtimalle olmayabilir, telefondan da ne kadar ilgilenebilirim blogla ama birseyler yapmaya ses vermeye çalışacağım:)



 Fotolar annemin evinden , insallah gittiğim yerde de sizlere güzel iç açıcı fotoğraflar çekerim ya da buna zaman bulabilirim:)

Sevgilerimi gönderiyorum Antalya'dan
Şimdilik Hoşçakalın :)

9 yorum:

  1. Ben de bakkal kelimesini çok garip bulmuşumdur, kim bulmuş niye öyle denmiş bilmiyorum ama, sence de en az kavanoz kadar garip ve bir o kadar da komik değil mi ?
    Kavanozlar şahane, arkadaşın güle güle kullansın, senin de ellerine sağlık canım. :))
    Ne güzel tatil yaptın sen ya, çok kıskandım ;) Ben bayramdan sonra kısmetse bir kaç günlüğüne kısa bir tatil yapabilicem. :)) Sana tekrar iyi tatiller canım, bol bol dinlen eğlen, arada ses ver ama, merakta bırakma olur mu :) Öpüyorum çok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) D Çok güldüm gece gece yaa, evet dusununce cok komik simdi bakkala gidiyosun, ne alicam diye bakıp kaliyosun bak kal orda oyle hiçbişey alma tmm mi :D Allahım ne gıcık bi espri oldu bu böyle iyyy, neyse canim işte tatili fazla kacirinca fazla gevsiyorsun böyle çık sende canim hakkettin valla ben decok öpüyorum , kocaman sevgiler.




      Sil
  2. "Bir tür testi, küçük çömlek" sözcüğünden alıntıdır. Yunanca sözcük Orta Yunanca aynı anlama gelen kavéna καβαίνα sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük Latince cavare "oymak, içini boşaltmak" fiilinden türetilmiş olabilir; ancak bu kesin değildir.
    ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yeterince aydınlatıcı oldu zuzucum, ama Türkçe olmadığı için herhalde bu kadar garipsiyorum:))

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. "Kanaviz" diyen bir tanıdığım var. Görsen şirinliğini bayılırsın. ☺

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşım, baş ağrıların nasıl, daha iyi misin? Hadi bir toparlan, bir şeyler yap dön buralara, özledim...

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşım benim unutulmamak ne güzel şey, ağrılarım daha iyi sıcaklıklar az da olsa düştü, yeni yeni toparliyorum kendimi, ama artık döndüm merak etme, kocaman kucakliyorum seni:))

    YanıtlaSil