9 Ocak 2014 Perşembe

Sesle Kitap...

Sesle Kitap ile fuarda tanıştık. Standa yaklaşırken once ünlü tiyatrocu Mehmet Beyi tanidim, o okuyuculardan biriyle konuşurken kulaklıkları gördüm. Oradaki hanımefendi kulakligi uzatti ve Emile Zolanin Gerçek kitabı olduğunu söyledi. Geçmişte okuduğum ve günümüz Türkiyesini anımsatan harika bir romandi.Almak istemedim çünkü o kadar uzun bir romanı cd den dinlemek zor olabilir diye düşündüm ve Çağdaş Rus Öyküsü Antolojisini aldım. Rus edebiyati mezunu olarak ayri bir ilgim var...Arabada evde ,dinlemesi daha çabuk bitmesi açısından iyi olur diye düşündüm. Tabi Mehmet Atayin sesinden dinlemek harika. Mehmet Bey cd yi kopyalabilecegimizi soyledi, biliyorsunuz normalde yasak... Ve eğer internet sitesinden almak istersek daha uygun fiyata indirebiliyorsunuz dedi.Fuara özel 10 tlydi, normalde 15 mis galiba...Neyse birçok klasik eser yetiskin ve çocuk olmak uzere mevcut, bayıldık ve ilgi çoktu. Tabii Mehmet Beyle güzel bir sohbet de esantiyon oldu. Bizim hoşumuza gitti tavsiye ederiz, umarim beğenirsiniz...Keşke fuarlar daha sık olsa değil mi. ?.Iyi geceler:))

2 yorum:

  1. Ne güzel düşünmüşler. Özellikle de göremeyenler için harika bir şey...Ben de okuyuculardan biri olmak isterdim aslında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz:) Evet göremeyenler için muhteşem birşey, biz arabada dinlemek için aldık genelde şiir dinliyorduk yazarların kendi seslerinden(iş bankası kültür yayınları ve yapı kredi yayınlarından)ama bu da çok hoşumuza gitti.Ama seslendirmeyi düşünmeniz ne kadar hoş internet sitesine girip bilgi edinebilirsiniz:))

      Sil