17 Haziran 2016 Cuma

DIY, SEHPA YENİLEME :)

Bir instagram tembeli olarak, uzun bir aradan sonra merhabalar sevgili arkadaşlarım :) Suç da hep instagramda zaten : D Blog dostlarımızın çoğu ig de olunca araya özlem de girmeyince işin kolayina kaçtım sanırım,  ama itiraf edeyim ig yide çok seviyorum blogumuda... Blogum benim için sıcak bir yuva gibi, instagram ise uzun bir yolculuk, seyahat gibi... 

Eskiye oranla daha az üretiyorum, çünkü kızların ikiside okula gidiyor,  dışarı işleri,  ödevler , ev vs. derken bir bakmışım gün bitmiş bile.

Uzun süredir yapmayı istediğim bir dıy projem vardı. Annemin üstü cam, altı profil olan, tam kapının önüne koymak üzere iken " Ekin, atıyorum alacakmisin" diye sorduğu ve birkac sene de benim evimde yapılmayı bekleyen sehpa! Evet!!! Sonunda yaptım ve keyifle kullanmaya başladım bile :)



Önce 3 kat beyaza boyadım , tabiki herbir katın tamamen kurumasını bekledikten sonra...
Daha sonra ikeadan aldığım çok sevdiğim bir deseni olan peçete vardı,  sehpayı onunla peceteledim ve ta ta ta taaammmm...








Alt profil siyahtı, ama beyaza boyamak istemedim, en iyisi siyah kalsın dedim , siz ne dersiniz ? Farklı bir fikri olan varsa öğrenmek isterim :)

Yarın, yine yeniden 3 aylığına Antalya'ya gidiyorum. Deniz, havuz, yorgunluk sezonunu açıyorum arkadaşlar,  vay benim halime... Neyse cocuklar mutlu olsunlar, eğlensinler, gerisi önemli değil.  Haketti kuzucuklar :))

 Oradan da paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım,  inşallah :D yani!!! :)

 Burada olmak güzel, vicdanımı bir nebze de olsa rahatlattigima göre, 

Bir sonraki yayına kadar hoşçakalın dostlarım ;))

18 yorum:

  1. Peçeteyi çok düzgün yapıştırmışsın, temiz iş yani ; kutlarım!
    Bence de alt siyah kalsın sıkılınca boyarsın .
    İyi tatiller , seni de kızları da öptüm 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilgün Abla, soft napkin ile elinle yaptigin için daha düzgün oluyor. Biz de seni opuyoruz kocaman :))

      Sil
  2. Çok iyi düşünmüşsün,benim yerimede denizin tadını çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacim senin yerine de girecegim o zaman :) Öpüyorum canim benim ♥

      Sil
  3. çok güzel olmuş rengi de öyle, ellerine sağlık <3

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim ♥ :)) Ben de aşığım o renklere :))

    YanıtlaSil
  5. :))))) Niye güldüm söyleyeyim. Annem de bi sey atmadan önce hep bana sorar, alıcakmısın, işine yarar mı diye :) İstifçi olucan sen yakında diyor bana. Ne yapalım di mi ama ya seviyoruz değerlendirmeyi, yeni baştan hayata döndürmeyi :)
    Sehpan çok güzel olmuş, bu peçetenin desenini ben de çok beğeniyorum, çok yakışmış, eline aklına sağlık Ekincim, güle güle kullan cicim :)
    Veee senin için yorucu geçecek olsa da :) iyi tatiller....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy aynen öyle Hülyacim , su yaparim bunu yaparim diye atmiyorum attirmiyorum :)) Ki annem atmayi seven bir insan degildir. Bazen atma dedigim seylere o bile şaşırıyor ya da benden gizli atiyorr :)))) Teşekkürler canim sana da iyi tatillir cicim :)

      Sil
  6. o zamaan, bloguna daaa bloguma daaaa hoşgeldiiin görüşürüz kiiiii yineeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin tabiii :)) Ben daha once sana uğramıştım aslinda, uzun zaman oldu :)) Görüşürüz şekerim :)

      Sil
    2. Hoşgeldin tabiii :)) Ben daha once sana uğramıştım aslinda, uzun zaman oldu :)) Görüşürüz şekerim :)

      Sil
    3. eveet bikaç yıl önceeee biliyooom :)

      Sil
  7. Merhaba, ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende hiçbir şeyi atmam ☺. Taa ki elim de son nefesini verene kadar 😄. Deep sayesinde tanıdım sizi. Blogunda yer vermiş size. İyi ki de uğramışım şöyle bir gezinti yaptım ve çok sevdim. Adınızın Ekin olması ayrı bir sempati oluşturdu 😄. Oğlumun adı da Ekin. Bu yüzden tanıştığımıza kendi adıma daha bir sevindim ☺. İyi tatiller diliyorum size. Dilerim döndüğünüzde görüşürüz. Blogunuzu takibime aldım. Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle. Sevgilerimle ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra Hanim, benzer yanlarimizin olmasi beni mutlu etti:) Gec cevap verdigim icin uzgunum. Ismimi cok seviyorum ve bu ismi cocuklarina koyan ebeveynleri de cok seviyorum:)) Ben gelecegim ziyaretinize, gorusmek uzere :))

      Sil
  8. Hiç önemli değil Ekin hanım. Ben tatilden dönmemizi bekliyordum zaten 😊 Ben de çok seviyorum Ekin ismini. Hem telafuz olarak, hem mana olarak. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Hiç önemli değil Ekin hanım. Ben tatilden dönmemizi bekliyordum zaten 😊 Ben de çok seviyorum Ekin ismini. Hem telafuz olarak, hem mana olarak. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil