3 Nisan 2015 Cuma

Bir abajurla geri döndüm. ..



Uzun bir süreden sonra herkese, tüm özlediklerime merhaba...

Uzunca bir süredir hiçbirşey paylasmiyorum sizlerle. Çünkü hiçbişey gelmiyor içimden. Bahar geldi herkes hayatın  güzelliklerine göz kirpiyor ve onunla birlikte uyanıyor tüm bu güzelliklere... En sevdiğim mevsim olmasina rağmen ilkbahar, ben yaşadığım kabustan uyanamiyorum bir türlü, çok şey yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapamiyorum. Ruhum uzgun ve bedenim de ona ayak uyduruyor aylardır. Zaman hızla akıp giderken benden de hergün birşeyler alıp götürüyor, küskünlugum artiyor gün be gün. Çabalıyorum çıkmak için inanın,  yine alisverise gidiyorum, makyajimi yapiyorum, geziyorum bazen gülüyorum ama sadece yapıyorum zamana ayak uydurmaya çalışıyorum, çocuklarım için esim için ama kendim içinse sadece bir zorunluluk oldu herşey, günler böyle sürüp giderken hergün bir mucize olur mu diye haber bekliyorum annemden... 

Biraz anlatmak istedim kendimi sizlere, sizleri unutmadigimi hergun bugün yazacağım diye gune başlayıp, gece yastiga koyarken başımı bugun de olmadi artık yarina diyerek günleri tuketisimi söylemek istedim...

Bu arada da kafamı dağıtmak için elimden geleni yapıyorum kendimce. Bu abajuru da alıp bir kenarda bir ay beklettikten sonra ha gayret deyip başladım. Kizlar uzun suredir istiyorlardı bir abajur, anne korkuyoruz diyerekten. Ben de kumaş veya benzeri birşey almak istemedim ve ortaya boyle birşey çıktı.  





Kenardaki deliklere mavi kurdelayla fiyonk yapacağım ama henüz alamadım yani gidemedim, yapınca fotograflarim çünkü tepesine bir de raf boyadım ama eşime astıramadim. Neyse başka bir postta inşallah...



Bu çekmeceler iş görmeyecek sanmayın, içleri bizim süslülerin toka ve takilariyla dolu :) Bu arada Evim Dergisinde bu abajurun dümdüz boyanmisini gördüm sadece kafa kısmı kumaş ve kırmızı puantiyeliydi. Bilin bakalım ne kadar :) 530 tl gibi bir rakamdi. Tüketici olmak yerine üretici olmak ne kadar tatmin edici değil mi. 

Sevgiyle ve sağlıklı kalın. 

9 yorum:

  1. Öncelikle dilerim annen için dilediğin mucize gerçek olsun! Amin..
    Abajura gelince çok sevimli ve çok nefis olmuş.. Evim dergisindeki yanında sönük kalır bence:)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Sebuscum, annem çok şükür sağlıklı, babam onemsiz bir ameliyet sonrası bitkisel hata girdi. 3.5 ay oldu yoğun bakımda. Soktayiz hala kabullenemiyoruz..
    Begenmene sevindim canım, ben kendim yaptığım için çok beğendim asıl sizlerin begenmesi beni onore ediyor. Öpüyorum, sağlıkla kal canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hergün bir mucize olur diye bekliyorum diyince annen sandım canım.. Ahh alllah acil şifalar versin babacığına!
      Sevgi ve emekle yapılan şey kötü olurmu hiç..
      Kuzuların güle güle kullansın

      Sil
  3. Senden bir ses duymak ne güzel, özledim seni ... bloguna arada sırada bakıyordum acaba birseyler kaçırdım mi diye,yani güzel haber varmıdir diye aslında. Hala ayni olduğuna inanamıyorum, beklemek gerçekten çok zor. Ama yine de en azından yaşıyor ve hala onu gorebiliyorsun öyle düşün. Ben o kadar özledim ki babamı, fotoğraflar yetmiyor, hele mezartasina bakıp konuşmak öyle zor ki. Umudunu kaybetme sakın arkadaşım, uyanacak babacigin, kara gün kararıp kalmaz demişler ya hani, elbet aydinlanacak. Öpüyorum seni dualarım seninle ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülyacim maalesef aynı, doktorlar zaten geri donmeyecegini söylüyorlar:( Dayanmak çok zor, babam hissetmis gibi bir gün alzeimerli birini gördüğünde, Allahim beni bu duruma düşürmesin, kimseye muhtac etmesin demişti biz de niye oyle söylüyorsun babacim dedigimizde bencillik etmeyin kızım demişti :(( Simdi ne icin dua edeceğimi bile bilmiyorum. Sana da dayanma gücü versin tanrım, hatiralar çok acı veriyor. Neyse canım tekrar burada olmak güzel, birseylere devam etmeye çalışıyorum yoksa delirecegim:( Kocaman öpüyorum seni arkadaşım, sevgiler :)

      Sil
  4. Ekincim ne güzel birşey yapmışsın sen böyle:) daha çok yayın yapmalısın bak seni özleyen insanlar var ve bu sana çok daha moral verecektir canım eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sehercim teşekkür ederim canım ben de çok istiyorum daha çok yayın yapmayı ama psikolojim yetmiyor uzun süredir kitap da okuyamiyorum, ama gayret ediyorum inan :)

      Sil
  5. öncelikle çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Yaşım ilerledikçe bende çok korkar oldum onlara birşey olmasından. Hele ki kızlar için babaları..... Üzme kendini diyeceğim ama elinde de olmadığını biliyorum .

    Abajur un harika olmuş. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok zor günler geçiriyorum Allah kimseye böyle bir acı vermesin, sevdiklerimizin kiymetini bilelim daha çok seni seviyorum diyelim... İş işten geçmeden. ..
      Ziyaretiniz beni mutlu etti. Sevgiler...

      Sil