28 Nisan 2015 Salı

Balkondayizzz :)

Antalyadaydim on gündür, o yüzdendir buralarda olmayisim. Babamı sorarsanız bir değişiklik yok maalesef :(( Neyse bu sefer bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...

Antalya'ya bile yaz gelmemişti, montlarla gezdik neredyse on gündür. Bir hastane bir 23 Nisan şenlikleri derken çooook yorulduk. Ama çocuklar kendilerince çok eglendiler. Bayram onların bayrami ama biz de onlarlaÇocukluğumuza donmedik değil :)
Antalya Belediyesi güzel bir şenlik hazırlamış. Bilim, sanat, oyun, eglence, müzik, gösteri herşey vardı onlar için ve tamamen ücretsiz. Bir hafta boyunca süren senliklerde doyasıya eğlendi kuzucuklar:)

Biz de balkon mevsimini açtık sonunda, küçuk kızımla balkon keyfisi yapıyoruz şu an :) Ben de canlı yayın yapayım dedim :)








Bir kısım sardunyalarim dikildi ama daha çiçeklenme işimiz bitmedi, daha çok işim var balkonla ilgili.



Bu metal kavanozlarda sıcak çikolata ve sahlep vardı bir zamanlar. Tchibodan aldığım yapiskanli bantlarla kapladim icine de ne koyacagimi bilemedim. Neyse acelesi yok bir yere gitmiyor ya :)

Benden bu günlük bu kadar küçük cadı "Anne tableti bana veeer " demeye başladı bile :)) 

Herkese sevgilerr...

4 yorum:

  1. ah çok tatlı bu küçük cadı:) balkondan görüntüler de şahane, benim yerime de bir kahve keyfisi yapıver:)
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Sebuscum:) Ah keşke biraraya gelebilsek de beraber yapsak :)♥♥♥

    YanıtlaSil
  3. Ekincim, ben yerim o güzel suratliyi ama. Çoook tatlı öp benim için en kocamanindan. Keyfiniz daim olsun canım, öptüm sizi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülyacim çok teşekkür ederim :)) Öptüm bile... Ben de seni kocaman öpüyorum, sevgiler...

      Sil