12 Ocak 2014 Pazar

Gül müsün reçel mi yoksa güllü reçeli mi...

Aslında gül reçelini hiç   mi hiç sevmem annem Ispartali olmasına rağmen. Gül koklanmali seyredilmeli resmedilmeli ama bence reçeli olmamalı onca güzel meyve varken, ama sevenlere saygım sonsuz:)

Bu romantik reçellikleri gülleri çok seven güzel komşuma ve arkadaşıma yaptım. Yanına da pembe çiçekli bir kalanchoe çiçeği aldım ve bir akşam oturmasında hediye ettim, güle güle kullansın. 

Benim en sevdiğim gül rengi sarı yada pembe, ya sizinki ???

Hepinize mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum,  hoşçakalin:))

















6 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanılsın inşallah, ellerine sağlık. Ben de gülün reçelini sevmeyenlerdenim, hele gül suyuna hiç tahammülüm yok. Gülü dalında koklamak gibisi var mı? Ya da sevdiğimizden aldığımız bir buket gül vazoda nasıl güzel olur :)) Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim zaten sevgililer günü de yaklaşıyor vazoda gelsin güller sevenlerine ama ben nergis hayranı olduğum için bir demet nergisi tercih ederim:))sevgiler:))

      Sil
  2. ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş.english home tarzı sanki.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim şekercim,evet sanki öyle:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de sevmem gul recelini ama recellikler harika olmus... bu arada gecen gun home tv de birsey izledim. Adini hatirlayamadigim bir bayan asci var ingiliz. Turkiyede geziyor ve turk yemeklerini tanitiyor. Ispartaya gitti gul bahcelerinde kadin kafayi yedi. O kadar begendi ki :) insan gurur duyuyor tabi... ama bizim bu guzelliklerimizi tanitmak bilr bir ingilize dusuyor buyuk yara malesef... ben yari dinarli sayilirim annem dinarli. Komsu satilir sana :) orada da hashas mesela yabancilar sadece uyusturucudan dolayi taniyir bizim hashasimizi yazik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de annem Ispartalı:) ve annnanem bir haşhaşlı katmer yapardı doyum olmaz,bir de haşhaşlı nokul siz bilirsiniz nasıl güzel olur ve de çok halısınız söylediklerinizde ama bizim Türk aşçılarımız da dünya mutfaklarında kendilerini fazlasıyla kanıtlayıp yemeklerimizi tanıtıyorlar onlarla da övnmek lazım:)

      Sil