22 Ocak 2013 Salı

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

YENİ BİR BAŞLANGIÇ


Zordur yeni bir şeye başlamak,düşünmek,kurgulamak ve onu hayata geçirmek.Ben de bunun sancısını yaşıyorum uzun zamandır. Ama düşündüklerimi,kurguladıklarımı,hayal ettiklerimi hayata geçirmeye karar verdim.Başlamak başarmanın yarısıdır derler, ben de başaracağıma inanıyorum. Gördüklerimi, okuduklarımı, izlediklerimi, dinlediklerimi,hissettiklerimi ve hobilerimi sizlerle paylaşmaya karak verdim.Herkese MERHABA!

6 yorum:

  1. Ellerine sağlık cicibici, başka örneklerde bekliyoruz senden.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim sevgili addsız,eğer hediye olarak gitmeselerdi onları da resmimi çekerdim,ama yakında birkaç siparişim var teslim etmeden önce koyarım fotoları:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım,makaleyi yazan kişinin eline ve yüreğine sağlık,ne güzel yazmış çiçeğin kokusu,emeğin buğusu,kitabın tozu,içindeki çocuk ve bunları zaten bilen sen, yeni başlangıcında, yaşantının her ilk adımında olduğu gibi sana başarılar diliyorum canım kızım.Güzel bir başlangıç yapmışsın seni tebrik ediyor ve destekliyorum.Tüm yaşantın boyunca hayallerin ve umutların hiç eksilmesin daim olsun.BAŞARILAR DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim annecim,herzaman olduğu gibi yanlız bırakmadın beni,yazı bana ait annecim,umarım ben de bir farkındalık yaratırım:)Seni seviyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Ekin'ciğim blogun hayırlı, siparişlerin uğurlu olsun.Merakla bekliyoruz.Ellerine sağlık.Senin farkındayız, yolun açık olsun.
    Gökçe YILDIZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçeciğim çok incesin canım, siparişini bir an önce yapıp bloğa koyacağım sen de ilk önce buradan görürsün:)Ankara'ya sevgiler...

      Sil