28 Nisan 2015 Salı

Balkondayizzz :)

Antalyadaydim on gündür, o yüzdendir buralarda olmayisim. Babamı sorarsanız bir değişiklik yok maalesef :(( Neyse bu sefer bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...

Antalya'ya bile yaz gelmemişti, montlarla gezdik neredyse on gündür. Bir hastane bir 23 Nisan şenlikleri derken çooook yorulduk. Ama çocuklar kendilerince çok eglendiler. Bayram onların bayrami ama biz de onlarlaÇocukluğumuza donmedik değil :)
Antalya Belediyesi güzel bir şenlik hazırlamış. Bilim, sanat, oyun, eglence, müzik, gösteri herşey vardı onlar için ve tamamen ücretsiz. Bir hafta boyunca süren senliklerde doyasıya eğlendi kuzucuklar:)

Biz de balkon mevsimini açtık sonunda, küçuk kızımla balkon keyfisi yapıyoruz şu an :) Ben de canlı yayın yapayım dedim :)








Bir kısım sardunyalarim dikildi ama daha çiçeklenme işimiz bitmedi, daha çok işim var balkonla ilgili.



Bu metal kavanozlarda sıcak çikolata ve sahlep vardı bir zamanlar. Tchibodan aldığım yapiskanli bantlarla kapladim icine de ne koyacagimi bilemedim. Neyse acelesi yok bir yere gitmiyor ya :)

Benden bu günlük bu kadar küçük cadı "Anne tableti bana veeer " demeye başladı bile :)) 

Herkese sevgilerr...

10 Nisan 2015 Cuma

13 Aralıkta Denizlili Blogerlar Buluştu.

Merhabalar bir cuma aksamindan :)
Aslında çok geç kalmış bir teşekkür postu olacak bu postum.13 Aralikta biz Denizlili Blogerlar sevgili Beyazbegonvil'in yapmış olduğu etkinlikte Buket Çikolata'da biraraya geldik. Babamin 17 Aralıkta başına gelenler yüzünden bu postu ancak şimdi yayinlayabiliyorum.
Biraraya gelisimiz tam da yılbaşı öncesi sponsor firmaların da desteğiyle harika oldu. Çok güzel insanlarla tanıştım:


Şeffaf Bulutlar

Melegin Marifetleri

Hilal'le

Bera Hobievi

Ziyaret etmenizi öneririm :)






Görsel olarak  ve lezzet olarak harika bir mekandaydik, bizi ağırladığı için Buket Çikolataya teşekkür ederim. 

Ve bizden desteğini esirgemeyen sponsor firmalara :

Cosmed
 Canderel
Aspire
Otaci

Teşekkürü bir borç bilirim :)

Etkinlikten birkaç fotoyla veda etmek istiyorum, benim küçük cadı başımın etini yiyor burada :))












Sevgilerr...

3 Nisan 2015 Cuma

Bir abajurla geri döndüm. ..



Uzun bir süreden sonra herkese, tüm özlediklerime merhaba...

Uzunca bir süredir hiçbirşey paylasmiyorum sizlerle. Çünkü hiçbişey gelmiyor içimden. Bahar geldi herkes hayatın  güzelliklerine göz kirpiyor ve onunla birlikte uyanıyor tüm bu güzelliklere... En sevdiğim mevsim olmasina rağmen ilkbahar, ben yaşadığım kabustan uyanamiyorum bir türlü, çok şey yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapamiyorum. Ruhum uzgun ve bedenim de ona ayak uyduruyor aylardır. Zaman hızla akıp giderken benden de hergün birşeyler alıp götürüyor, küskünlugum artiyor gün be gün. Çabalıyorum çıkmak için inanın,  yine alisverise gidiyorum, makyajimi yapiyorum, geziyorum bazen gülüyorum ama sadece yapıyorum zamana ayak uydurmaya çalışıyorum, çocuklarım için esim için ama kendim içinse sadece bir zorunluluk oldu herşey, günler böyle sürüp giderken hergün bir mucize olur mu diye haber bekliyorum annemden... 

Biraz anlatmak istedim kendimi sizlere, sizleri unutmadigimi hergun bugün yazacağım diye gune başlayıp, gece yastiga koyarken başımı bugun de olmadi artık yarina diyerek günleri tuketisimi söylemek istedim...

Bu arada da kafamı dağıtmak için elimden geleni yapıyorum kendimce. Bu abajuru da alıp bir kenarda bir ay beklettikten sonra ha gayret deyip başladım. Kizlar uzun suredir istiyorlardı bir abajur, anne korkuyoruz diyerekten. Ben de kumaş veya benzeri birşey almak istemedim ve ortaya boyle birşey çıktı.  





Kenardaki deliklere mavi kurdelayla fiyonk yapacağım ama henüz alamadım yani gidemedim, yapınca fotograflarim çünkü tepesine bir de raf boyadım ama eşime astıramadim. Neyse başka bir postta inşallah...



Bu çekmeceler iş görmeyecek sanmayın, içleri bizim süslülerin toka ve takilariyla dolu :) Bu arada Evim Dergisinde bu abajurun dümdüz boyanmisini gördüm sadece kafa kısmı kumaş ve kırmızı puantiyeliydi. Bilin bakalım ne kadar :) 530 tl gibi bir rakamdi. Tüketici olmak yerine üretici olmak ne kadar tatmin edici değil mi. 

Sevgiyle ve sağlıklı kalın.