27 Kasım 2014 Perşembe

FARKINDA MISIN?: English Home Kavanozlari

FARKINDA MISIN?: English Home Kavanozlari: Selam olsun herkese bir Denizli akşamından :) Bugünlerde ya dışarıdayim ya da evde misafir ağırlamaktayim. Normalde yanlız olmayı kafa dinl...

English Home Kavanozlari

Selam olsun herkese bir Denizli akşamından :)
Bugünlerde ya dışarıdayim ya da evde misafir ağırlamaktayim. Normalde yanlız olmayı kafa dinlemeyi seven ben bu aralar pek fırsat bulamıyorum kafa dinlemeye. Biriktirmisim dost ziyaretlerini yada kabullerini, aklım bir yandan yılbaşı kafasında, yani instagramdaki, bir yandan  kitaplarimda  arada kalmış durumdayım yani birine koşsam diğerinde kalıyor aklım,  neyse düzelir bu ikilem. Tabi arada boyamalar devam ediyor :) İki gündür okullar tatil olunca bir sevindim Nisanimin adina, kizimla olmayı özlemişim yahu, yine bunlar iyi günler ilerisini düşünmek istemiyorum bile.
Öğretmenler Gününü de kutladık, Atatürk devrimlerine sözde değil özde bağlı tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğilerek öğretmenler gününü kutluyorum tekrardan.
Biz öğretmenler günü hediyemizi kendimiz hazırladık tabi ki :) Vee çoook beğenildi.


Bu sefer kabartma yapmadım, peceteledim çünkü bu desen çok hoşuma gidiyor. Yalnız şu Paşabahçe kavanozlarini bulmakta güçlük çektim. Umarım kısa zamanda tekrar raflarda görürüz.

Yılbaşı kafasındaki çalışmalarıma döneyim ben, haydi bana müsade. 
Sevgiler...

17 Kasım 2014 Pazartesi

Uzun oldu...



Merhabalar herkese...
Uzunca ara verince insan ne yazacağını nerden başlayacağını bilemiyor bir tutukluktur gidiyor bende hadi ha hayırlısı :) Bu sene inanılmaz yoğunum ama, öyle sudan bahanelerim yok. Söylemiştim ya büyük kızım ilkokula başladı diye, ben de tekrar okullu oldum aksamlarim ödev yapmakla geçiyor, esim de yardımcı olamıyor çünkü ocak ortasına kadar şehir dışında görevli,  sadece haftasonu eve gelebiliyor.
Evde bir de küçük cadı faktörü olunca tam bir işkenceye dönüşüyor ödev yapmak, yaşayan anneler eminim hak verircesine salliyorlardir başlarını :) Ne yapalım başa gelen çekilir. Ama aralarda firsat buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum.






Annemin bir ekmek kutusu vardı, keşke eski halini de cekseydim, çünkü o hali de çok guzeldi, ona farklı bir imaj vermek istiyordu çünkü mutfak dolapları beyaza dönünce bu kutu da gözüne batmaya başlamıştı. Ben de gel bakalım güzel kutu ben senin imaj maker in olayım dedim. Ama annem bırakır mı olabilecek yapila bilecek en kolay en sade tekniği seçti. Kullanacak kişi ben olmadığım için çok fazla ısrarcı olamadım. Ama bu halide fena olmadı sanki.

Haaa onlar mı, onlar bizzat dalından toplanmış acı biber ve biberiyeler. Nerden mi, evimizin taaa karşısında manzaramiza dahil olan köylerden birinden.

Mutlu kalın, tekrar görüşünceye dek :))

10 Kasım 2014 Pazartesi

4 Kasım 2014 Salı

Aldido.com ile Alışverişin ve Üyeliğin Ayrıcalığını Yaşayın

Sizlere gümbür gümbür gelen ve çok iyi bir gelişme kaydeden http://www.aldido.com/ 'dan bahsetmek istiyorum.
          http://www.aldido.com/ Bilgisayardan telefona,beyaz eşyadan giyime  200 bin + ürün yelpazesi ile sizlere aradığınız her ürünü bulma kolaylığı sağlıyor.Üstelik seçili ürünlerde ise Türkiye'nin her yerine kargo ücretsiz ürün gönderimi yapıyor.
"Alışverişin Adı O " sloganı ile piyasaya giriş yapan aldido.com'un CEO'su Gökhan Yavaş "E-Ticaret'te Büyüme Güvene Bağlı" diyor.
       

aldido.com

aldido.com'a üye olarak alışverişin tadını çıkarın.Güveninizin boşa çıkmayacağını görün.Üstelik siteye üye olmak oldukça kolay.Nasıl mı ? İsterseniz Facebook hesabınız ile kayıt olabiliyorsunuz.
Facebook hesabınız yok mu ? Üzülmeyin aldido.com linkine tıklayarakta üye olabilirsiniz.




Aldido.com'un indirimlerini müşterilerine özel fırsatları takip etmek için facebook'ta takibe alabilirsiniz.aldido.com facebook

Alışverişin adresi http://www.aldido.com/ müşterilerine özel fiyat,sınırlı stok,kaçmaz fiyat,hızlı kargo,önerilenler,beğenilenler,çok satanlar gibi kategoriler sunarak alışverişinizi kolaylaştırıyor.