31 Ağustos 2014 Pazar

Tatil beni çok yordu...

Tatilden döneli iki hafta oldu ama benim misafirlerim de evin işleri de bitmiyor.Allah eksikliğini vermesin bahardan bu yana hep yatılı misafir ağırladım mutlu da oldum hiç şikayetim yok:)Ama tatilde gerçekten dinlenemedim dersem yalan olmaz,annem Ankaradan Antalyaya taşındı,eşimin ailesi ise yazlıklarını Mersinden Antalyaya taşıdılar,hal böyle olunca bir orayı yerleştir bir burayı derken,zaten çocukların istekleri bitmez denizdi havuzdu, tatilim bir roman bile bitiremeden bitti maalesef...

Neyse sonbaharda telafi ederim inşallah. Blogumu da sizleri de çok özledim. İmkan buldukça nete girmeye ve sizleri ziyaret etmeye çalıştım. Bu sıcaklarda boş durmayıp arı gibi çalışan arkadaşlarımı kıskanmadim desem yalan olur:))

Geldikten sonra yapabildigim tek şey bu cici rüzgar çani oldu. Çanimiz yok ama olsun, nazarlik diyelim biz ona:))





Boncuklarin hepsini, nazar boncuklari hariç, seramik hamurundan kendim yaptım ve boyadım. Deniz kabukları tatilden küçük bir anı. Bu nazarliklardan daha da yapmayı planlıyorum,  çeşit çeşit. Rüzgar çanları ve nazarliklara takıldı aklım bu yaz.Tabiki balkonda kullanmayı düşünüyorum onları:)




Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum, ve de sevgiyle kucakliyorum...